Pages

Wednesday, 27 July 2011

keychain couple..




Hadiah pemenang giveaway~



tahniah Syu Craft ! :)

My very first starter kit







my very first starter kit :)

felt x 3 pcs
fiber
pattern x 3
ribbon
benang x 3 colors
needle x 1
wiggle eye
brooch pin
tiny button x 2
love button
hp strap with lobster x 2
key ring
brads x 2
button biasa x 2

RM15 only!

Keychain namaaa :)





Friday, 22 July 2011

Ini SIFU saya :)

Al kisahnya bermula di zaman dulu kala.. Ahaha!
Okey2, straight to the point. Sebelum saya mengenali dunia craft ni, Cekgu Niezsa telah memberikan saya beberapa tips macam mana nak memulakan craft. Memang Cekgu sangaat sporting and tak lokek pun dengan ilmu.

Jadi di bawah ni adalah hasil craft Cekgu. Sesiapa berminat bolehlah klik pada gambar dan membuat tempahan okeyy!
Janji puas hati. :)


Jom kawan-kawan, kita cuci mata O.O
Hihi





Design baju & beg pun adaaa ;)



Jadi kalian sekalian, datanglah melawat blog sifu saya ni.
ONCE AGAIN, worth blog walking tau!
That's all for tonight guys. 

* Sumber inspirasi sebelum turuuu T___T
Heee







Thursday, 21 July 2011

Domo kun!

Dah lama berangan nak buat Domo kun ni. Akhirnya...




Bagi yang berminat bolehlah isi order form atau mesej di FB saya okeyyy.











Bell with love.


Karya terbaru. :)
Ada yang akan menyusul. Hihi

Sunday, 17 July 2011

Wajah baru. :)



Seminggu nak siapkan label2 ni semua. :)
Semoga label baru ni menambahkan rezeki dan LUCK! hehe