Pages

Friday, 15 April 2011

Kraf Malinja Giveaway

Assalamualaikum and hi hi guys!
Let's check it out peeps~
^^

Syarat-syarat penyertaan:
1) Seorang blogger, warganegara Malaysia, beralamat di Malaysia. (Layak! ^^)

2) Buat satu entri khas tentang GA ni bertajuk "Kraf Malinja Giveaway". Tajuk lain tak aci. Gambar banner GA kena letak dalam entri. (Sudah! ^^)

3) Berikan 2 cadangan untuk meningkatkan business Kraf Malinja. WAJIB ni ya. Nak bagi cadangan banyak2 laaagi Mal suka. :) (Kite sama-sama baru kan? So, lets exchange view! ^^)

* Apakata Kraf Malinja tunjukkan sedikit cara-cara pembuatan kraft kepada pelanggan? Sharing is caring, right? 
* Buat starter kit untuk pengguna-pengguna yang suka mencuba dan juga crafter yang baru hendak bermula.

4) Tag 2 orang rakan blogger untuk sertai GA ini & pastikan dia maklum. Lebih ramai lebih baik. 
(Sudah juga! ^^)


5) Tinggalkan nama, email & url penyertaan di sini. Senang Mal nak trace back & contact pemenang nanti. (Mesti buat. Kalau tak macam mana nak dapat hadiah kan kan? ^^)

Wajib jadi follower Kraf Malinja tak?
Wajib add url Kraf Malinja dalam blog list tak?
Wajib letak banner Kraf Malinja GA kat sidebar tak?
Tak diwajibkan pun. Cuma AMAT2lah dialu2kan jika nak berbuat sedemikian. Jazakallahu khoiron kathiro in advance! :)

Hadiah2nya????? :) InsyaAllah Mal sediakan 3 set hadiah.
A) 1 set fridge magnet; ada 3 item.
B) 1 handphone case + 1 hp charm
C) 1 pendrive case + 1 brooch

*Setiap set hadiah, akan disertakan hadiah tambahan: 
1 keychain pilihan Mal + 1 keychain nama yang bertulis nama pemenang.

Pemenang akan dipilih oleh Mal & Hubby, insyaAllah berdasarkan entri yang paling menarik serta cadangan yang kami rasakan paling bernas dan realistik.

Jom join guys! Kraf Malinja have a very detail and creative craft! Seriously, design-design di sini simply nice and kawaii. Tak caye? Klik sini. ^^





2 comments:

  1. salam :) terima kasih sudi sertai GA.

    ReplyDelete
  2. wslm sis.
    terima kasih sbb bagi peluang ye sis! :)

    ReplyDelete